Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Spackspuiten Utrecht Wij staan in Utrecht voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Utrecht, hoofdvestiging Zwartsluis

Spackspuiten Utrecht

Heeft u zojuist een nieuwe woning aangeschaft, of heeft uw huidige huis een opknapbeurt nodig? Dan kan spackspuiten een uitstekende oplossing zijn. De ervaren vakmannen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Utrecht weten raad met het stucen van allerlei ruimtes.

Of het nu gaat om een opknapbeurt van uw slaapkamer of een make-over van uw woonkamer, bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf kan het allemaal. Benieuwd wat dit spackspuiten gaat kosten? Heeft u meer vragen? Bel dan 085 106 1505 of vraag zonder kosten een offerte aan.

Voor de stukadoor is spackspuiten een veelzijdige en boeiende klus. Het kan daardoor op uiteenlopende locaties en oppervlakken worden toegepast:

 • Woonkamers: Voor een moderne en strakke stijl.
 • Slaapkamers: Voor een soepele en rustgevende afwerking.
 • Keukens en badkamers: Slijtvast en onderhoudsvriendelijk.
 • Commerciële ruimtes: Zorg voor een nette, professionele afwerking van uw commerciële ruimtes.

Plafond wordt gespackt door stukadoor in wit pak.
Onze stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf leveren met behulp van spackspuiten een strak afgewerkte ruimte aan.

Wat is spackspuiten?

Spackspuiten is het aanbrengen van een dunne laag pleister op de muren of plafonds van uw woning. Het pleister is voorzien van kleine korrels die zorgen voor een unieke structuur op uw muur of plafond. Een machine bepaalt bij spackspuiten de fasering van de korrels.

Mogelijkheden van spackspuiten

Verschillende spackspuitopties worden door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf aangeboden. Met ons team van allround specialisten kunnen wij u uitgebreide opties bieden voor spackspuiten. Voor een gesprek met één van onze medewerkers, belt u naar 085 106 1505 of bekijkt u enkele van onze aangeboden mogelijkheden:

 • Verschillende texturen
  Spackspuiten kent vele textuurmogelijkheden door de spuitkop van de spackspuitmachine. Er is voor elke interieurstijl en ruimte een passende toepassing. Voor een strak en modern resultaat kiest u fijne korrels, terwijl grove korrels zorgen voor een robuuster karakter.
 • Kleuropties
  Spack kan in vele kleurtinten worden gespoten. Dankzij deze methode krijgt de ruimte een kleurrijke afwerking, zonder dat schilderen nodig is. Vaak wordt gekozen voor wit, crème en lichtgrijs, maar er zijn vele andere mogelijkheden.
 • Geschikt voor verschillende ruimtes en snel aangebracht
  Spackspuitwerk is breed inzetbaar en kan worden toegepast op muren] en plafonds, waardoor het in vele woonruimtes kan worden toegepast. Dankzij deze toepassingstechniek kan het in bijna elke ruimte gebruikt worden om een nette afwerking te realiseren. Het spackwerk kan efficiënt worden aangebracht, waardoor de ruimte snel weer te gebruiken is.

Spackspuitwerk door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Het spackspuitwerk wordt door de stukadoor uitgevoerd met een spuitkopmachine. De machine bepaalt hoe grof de korrels zullen zijn. Het spackspuitwerk wordt volledig afgestemd op wat bij u past.

U kunt kiezen tussen extra fijne, fijne of grove korrels, wat het uiteindelijke resultaat zal beïnvloeden. Meestal duurt het drogen van het spackwerk zo’n 1 tot 2 dagen. Daarna zijn de ruimtes weer te gebruiken.

Voordelen van spack

Het is ons duidelijk dat u tijdens uw oriëntatie veel informatie krijgt over alle mogelijke soorten stucwerk. Vanuit onze specialisatie delen we graag de belangrijkste voordelen van spackspuiten met u. Voor extra informatie staan wij u graag te woord via 085 106 1505, u kunt ook de pluspunten doornemen:

 1. Efficiënt in tijd
  Spackspuiten is een tijdsefficiënte stucmethode. Het aanbrengen van spackspuitwerk duurt minder lang dan het traditionele stucwerk. Dit betekent een besparing van tijd en arbeidskosten.
 2. Strakke en egale afwerking
  De spack wordt gelijk verdeeld Daardoor ontstaat er een straks en egaal oppervlak zonder zichtbare naden of oneffenheden. Hierdoor krijgen uw kamers een eigentijdse en verzorgde uitstraling.
 3. Camoufleert onvolmaaktheden
  Spackspuiten werkt uitstekend om kleine onvolmaaktheden te camoufleren. Dit kunnen scheuren, gaten en andere beschadigingen in muren en plafonds zijn De spacklaag verbergt deze onvolkomenheden en creëert zo een glad oppervlak.
 4. Duurzaamheid
  Gespackte muren en plafonds zijn een duurzame keuze die goed tegen slijtage kan. Deze pleisterlaag biedt een duurzame beschermingslaag, bestand tegen alledaagse belastingen. Hierdoor is het oppervlak duurzaam met minimaal onderhoud.
 5. Onderhoudsgemak
  Het onderhouden van gespackt oppervlak is kinderspel. Het is minder gevoelig voor vuil en stof. Beschadigingen zijn gemakkelijk bij te werken zonder dat het hele oppervlak opnieuw moet worden behandeld.
 6. Tevreden portemonnee
  Vergeleken met andere stucwerkvormen is spackspuiten doorgaans voordeliger. Door de snelle aanbrengmethode en lagere arbeidskosten zijn de totale uitgaven vaak lager dan bij traditioneel stucwerk. De kwaliteit en duurzaamheid blijven hetzelfde.

Kosten spackspuiten Utrecht

De prijs voor spackspuiten in Utrecht is afhankelijk van diverse aspecten zoals de grootte van het oppervlak, de staat van de ondergrond en de gewenste afwerking. De totale kosten kunnen toenemen door aanvullende diensten, zoals het aanbrengen van een primer of het aanpassen van de kleur. Meerwerk zoals een primer aanbrengen of een specifieke kleur instellen, kan de totale kosten beïnvloeden.

Voor alle vragen kunt u terecht bij onze ervaren stukadoors, te bereiken op 085 106 1505. Bent u benieuwd wat de kosten van spackspuiten zijn? Vul hier het formulier in voor een vrijblijvende offerte en krijg uw kostenoverzicht vandaag nog!

Veel gestelde vragen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf over spackspuiten

Wat is een spackspuiter?

Wanneer er gesproken wordt over spackspuiten, gaat het om het aanbrengen van een dunne laag pleister met korrel op de wanden of plafonds. Het spreekt eigenlijk voor zich: dit pleisterwerk wordt onder hoge druk met een spuitmachine opgebracht. Voor het aanbrengen van dit pleisterwerk is een spackspuiter verantwoordelijk.

Waarvoor wordt een spackmes gebruikt?

Een metalen spackmes wordt gebruikt door stukadoors voor gladmaken. Om de plafonds en muren glad af te werken, gebruikt de stukadoor deze tool. Dit wordt dan ook gebruikt na het aanbrengen van het spackspuitwerk.

Wat zijn de stappen om spackwerk te overschilderen?

Spackwerk kan geschilderd worden. We raden aan om een voorstrijkmiddel te gebruiken en de wanden goed voor te behandelen. Het zorgt ervoor dat er geen vegen op de muur komen en de verf egaal opdroogt.

Hoe kan spackwerk verwijderd worden?

Er zijn verschillende opties om spackwerk te verwijderen. Het is een erg tijdrovende taak die veel hinder veroorzaakt Bij beschadigingen van spackwerk wordt, vanwege de sterke muurhechting, geadviseerd om een nieuwe laag aan te brengen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Utrecht
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1505

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.